Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Gyere velünk felvidéki várakhoz, majd egy osztrák fürdővárosba! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 09.
ImageFelvidéki várak, várromok. Előtte kicsiséta, nagyséta, erdőben, erdőmentesen, kicsitfelfelé, nagyonfelfelé. A végeredmény mindig a csúcs. A csúcsról történő csúcskilátás. Ha felérsz (miért ne érnél fel..?), kellemesen legyez a szél, kinyílik a lelked, az aurád, az érzéseid, és szeretsz.. Aztán itt képzelődhetsz is, hisz a többszázéves várromok királylányokat és királyokat rejtettek. És csatákat, meg hősöket, meg szolgálószerelmeket, hatalmas dínom-dánomokat, esküvőket, meg sarkakban történő titkos elbújásokat.
Tovább...
 
LEGO kiállítás Sukorón Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 09.
ImageIdén is LEGO kiállításra hívják a gyerekeket és szüleiket november 10-12 között Sukorón. A tárlaton LEGO-ból épített kalózhajók, városok, lányos asztalok, Jurassic World, Star Wars és sok-sok meglepetés várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Szurkolói ankétot rendeztek a fehérvári hokisok Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. november 09.
ImageTalálkozóra, könnyed beszélgetésre invitálta  a Fehérvár AV19 SC a klub szurkolóit. A Volán-szimpatizánsok kérdéseire Gál Péter Pál elnök, Fekti István, az Ifjabb Ocskay Gábor Akadémia sportigazgatója, Kóger Dániel játékos és Szélig Viktor general menedzser válaszolt. Bejelentették, hogy november 24-i Medvescak Zagreb elleni mérkőzés előtt a Volán SC első bajnoki meccsének negyven éves jubileuma előtt tiszteleg a klub.
Tovább...
 
Történelmi örökségünkben gyökerezik a mélyebb és erősebb identitásunk Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 08.
A Magyar Nemzeti Múzeum Seuso-kincseket bemutató országos vándorkiállítása 2018 áprilisáig tart és összesen hat várost érint. A késő római császárkorból származó, ezüst műkincsegyüttest elsőként Székesfehérváron lehet megtekinteni, a tárlat ma kora estig 8.400 látogatót fogadott az október 29-i megnyitása óta.
Tovább...
 
SZÉP reggel a Németh László Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 08.
ImageKülönleges órával indult a tegnapi nap a Németh László Általános iskola 1. c osztályában. A normál tanóra helyett Lengyel Zsófia, a Székesfehérvári Érzékenyítő Program (SZÉP) koordinátora vezette be a kisiskolásokat a fogyatékkal élők világába. A SZÉP program folytatódik a tanév során az első második osztályokban, ehhez az iskolák jelentkezését is várják.
Tovább...
 
Junior Prima Díjat kapott a Fricska Táncegyüttes tagja! Nyomtatás E-mail
Írta: Kámán Ildikó   
2017. november 08.
ImageMoussa Ahmed táncművész további kilenc népművésszel és népművelővel egyetemben Junior Prima Díjban részesült.
Tovább...
 
Amit az e-receptről tudni kell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - PatikaPlus   
2017. november 08.
ImageA médiában nagyon sok téves információ jelent meg az utóbbi hetekben az e-recepttel kapcsolatban. A betegek sem tudják pontosan, hogy miként működik ez a rendszer, milyen hatással lesz rájuk a mindennapokban, ezért most összefoglaljuk a lényeget.
Tovább...
 
Ötödször rendeztek ingyenes egészségügyi szűrőnapot a sportcsanokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 08.
Image"Szívügyünk Fehérvár" - ötödször rendezett közös városi szűrőnapot Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. Az ingyenes rendezvényen tegnap délután három és hét óra között közel 20 fajta szűrővizsgálattal, szaktanácsadással várták a fehérváriakat az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
Citromfa a kertben?  Igen! És nem is fagy el! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 07.
ImageLassacskán beúszik a tél az őszbe, s egyre többen köhögnek, nyúlnak zsebkendő után, illetve szomorúan konstatálják, hogy a nyelés bizony lehet fájdalmas, és nem élvezhető a finom étek sem, ha be van gyulladva a mandulánk. A megfázás enyhítésére / megszüntetésére sokan használnak citromot, ami nem mondható olcsó gyümölcsnek. Van azonban, akinek kertjében gyönyörű citromfák sorakoznak – télen is! Lessünk hát be e kertbe, hogy valóság-e, amit látunk?
Tovább...
 
Házi szappan:csábító illat, különleges forma, tökéletes állag-tartósítószer nélkül! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 07.
Image„Beleharapjak, vagy csak nézzem?”- töpreng az ember, amikor kezébe veszi Fábiánné Nagy Mariann csodálatos szappanjait. Illatuk olyan csodás, hogy a nyál összefut a szájban, és az ízlelő bimbók kínok között vergődve üvöltik, hogy hadd kóstolják meg e szépséget, amit céljának megfelelően használni se merünk, mert akkor szó szerint kifolyna kezeink közül (ahogy víz éri). És ugye milyen nagy kár lenne érte! – Aztán persze mégse álljuk meg, hogy ne simogassuk végig vele testünket.
Tovább...
 
Elkezdődik a Rákóczi utcai óvoda felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 07.
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a TOP-6.2.1-15 kódszámú Pályázati Felhívás keretében, TOP 6.2.1-15-SF1-2016-00003 azonosító számmal támogatási szerződést kötött a Rákóczi utcai óvoda felújítása érdekében. A projekt tervezett, elszámolható összköltsége: 367,08 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatás.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11386 - 11396 / 20485